Výstava Nábytok a Bývanie 2019


Kuchynské štúdio Frozen Elektro – DALNO Nitra aj tento rok ohúrilo návštevníkov výstavy Nábytok a Bývanie svojou ponukou. Pre návštevníkov pripravilo 4 štýlové linky, množstvo exkluzívnych dekorov, nové trendy v oblasti kuchynských liniek, doplnkov a vstavaných spotrebičov. Jednoducho všetko pre vysnívanú kuchyňu.


Napísal o nás portál www.mojanitra.sk

Frozen Elektro – DALNO Nitra predstavilo svoju ponuku kuchynských liniek na výstave Nábytok a Bývanie 2019

Frozen Elektro – DALNO NITRA je kuchynské štúdio, ktoré Vám pomôže s kompletnou realizáciou Vašej vysnívanej kuchynskej linky a spotrebičov. V rámci kompletnej dodávky, realizujeme aj iný nábytok  na mieru ako napríklad obývacie steny, spálne či šatníky.

Frozen Elektro - kuchynská linka podľa vašich predstáv nitra
nabytok na mieru obyvacka dalno nitra frozen

spalna na mieru frozen elektro dalno nitra

Na výstave Nábytok a Bývanie 2019 v Nitre Frozen Elektro – DALNO Nitra predstavilo štyri nádherné kuchynské linky značky DALNO. Každá z prezentovaných kuchynských liniek nesie iný štýl, no všetky sú charakteristické kvalitou spracovania a moderným vzhľadom. O kvalite prezentovaných kuchynských liniek a atraktivite ponuky svedčí aj fakt, že expozícia firmy priťahovala počas celej doby trvania výstavy množstvo zvedavých návštevníkov.  

Aké kuchynské linky DALNO obdivovali najviac? 

Kuchynská linka ALL IN ONE

Koncept kuchynskej linky s obývačkou s použitím “ALL IN ONE” má osobitý charakter, ktorý zaujme na prvý, aj druhý pohľad. ALL IN ONE je dokonalé zladenie všetkých častí interiérov do jedného celku farebnosťou aj detailným prevedením. Všetky nábytkové zostavy sú navrhnuté na mieru, efektívne a funkčne. Výsledkom je príjemný a moderný interiér.

kuchynská linka čierno-hnedá kuchyne Frozen elektro nitra

Vystavovaná kuchynská linka bola v prevedení DUB HALIFAX COGNAC. Tento hnedý dekor je populárnou novinkou z roku 2018 a exkluzívne ho nájdete v sieti kuchynských štúdií DALNO.

Kuchynská linka CEMENTOVÁ

Kuchynská linka do tvaru L hneď na prvý pohľad zaujme svojím cementovým dizajnom. Na pracovnej doske, zástene, či policiach dominuje synchrónny dekor Dub Halifax biely. Táto ladná kombinácia cementu a dreva spolu vytvára harmonickú a modernú kompozíciu. 

kuchynská linka cementova kuchyne Frozen Elektro nitra

Kuchynská linka RETRO OLIVOVÁ

Retro prevedenie kuchynskej linky, je čoraz populárnejšie aj medzi mladými ľuďmi. Výborne sa hodí ku štýlom, akým sa zariaďujú celé domácnosti, alebo len ich jednotlivé časti, ako je napr. provensálsky, vidiecky alebo vintage štýl. Zároveň dokáže tvoriť kontrastný prvok aj vo veľmi moderných domácnostiach.

kuchynská linka retro olivova kuchyne nitra Frozen Elektro

Kuchynská linka MODERNÁ so sklenenými vitrínami

Pre fanúšikov moderného dizajnu sme prichystali kuchynskú linku s novým moderným pohľadom na použitie materiálov a netradičných dekorov, ako aj technologických noviniek v podobe výsuvného odsávača priamo z pracovnej dosky, alebo ohrevnej zásuvky. Presklené skrinky prinesú do Vašej kuchyne nový štýl.

Frozen Elektro kuchynské linky a spotrebiče nitra

EXKLUZÍVNE DEKORY OD DALNO

Dub Halifax COGNAC

Kuchynské štúdio Frozen Elektro – DALNO Nitra Vám prináša najširšiu ponuku synchrónnych dekorov: Dub Halifax Biely, Dub Halifax Natural, Dub Halifax Tabak a novinka z roku 2018 Dub Halifax Cognac v ponuke aj s pracovnými doskami. Exkluzívne iba u v DALNO kuchyne.

kuchynská linka Dub Halifax Cognac  kuchyne Frozen Elektro nitra
dub halifax cognac vzorky dalno

Cement svetlý a Cement tmavý

Cementové dekory dodajú kuchynskej linke dizajnovo atraktívny vzhľad, ale aj dávku útulnosti v jemnom industriálnom duchu. Nevtieravá farebnosť dokonale vyznie pri akomkoľvek drevodekore. Imitácia cementu vytvára ideálny podklad pre rôzne tvary kuchýň, dodáva eleganciu a štýl. Exkluzívne v DALNO kuchyne.

kuchynská linka cement-tmavý kuchyne Frozen elektro nitra

kuchynská linka cement-svetlý kuchyne Frozen Elektro Nitra

Všetky dekory nájdu zákazníci v predajni Frozen Elektro – DALNO Nitra vo forme vzoriek, vďaka ktorým si jednoduchšie vyberiete Vašu vysnívanú kuchynskú linku.

Frozen Elektro

Written by